Image

Websites

Websites – få fuldt udbytte af din online markedsføring

  • Webanalyser
  • Disponering, udvikling, design
  • CMS-platforme
  • Målinger, sporing, data, statistik
  • Pladskort

Et godt og velfungerende website er en helt afgørende faktor for enhver campingplads eller turistvirksomhed. Mere end 9 ud af 10 gæster er inde på dit website, inden de booker eller besøger dig fysisk. Er dit website klar til deres besøg? Flere undersøgelser viser, hvor stor betydning dit website har på gæsternes opfattelse af dit produkt eller ydelse. Dit website er ansigtet udadtil og omdrejningspunktet for din online markedsføring.

Følg med den digitale udvikling

C10’s erfaringer med udvikling og vedligeholdelse af websites er stor – men det gør det ikke alene. For at holde trit med udviklingen søger vi konstant efter de nyeste trends og teknologier – men er også kritiske og vurderer nøje, hvad der kan og vil gavne vores kunders forretninger bedst muligt. Ikke alt nyt er godt, bare fordi det er nyt! 

C10’s kompetence med udvikling af websites dækker bredt. Opgaverne og ydelserne spænder vidt – fra rådgivning til etablering og løbende vedligeholdelse. Løsningerne tager altid udgangspunkt i vores kunders individuelle behov, de seneste tendenser og teknologiens muligheder. 

Mobilvenligt og sporbart

Mobilvenlighed er en selvfølge, så alle websites udvikles responsitvt. For mange af vores kunder udgør mobiltrafikken på deres website mere end 70 %! 

Alle former for sporinger i forhold til både online-indsatser og bookingsystemer er en del af arbejdet med udvikling af websites. Den del tager C10 naturligvis ansvar for og anvender de velafprøvede og brugbare software til dataopsamling og måling – selvfølgelig i tråd med god skik og brug i forhold til GDPR-reglerne. 

CMS platforme med frihed

C10 har flere års erfaring med CMS platforme på alle niveauer. Vi benytter Open Source – Content Management Systemer (CMS), der giver dig mulighed for nem og hurtig redigering og vedligeholdelse af din webløsning. Med vores flere års erfaring i Joomla!, Wordpress og Umbraco, kan du være sikker på at få kompetent rådgivning om, hvilken løsning der bedst passer til jeres behov. 

Der findes ingen former for bindinger eller langvarige kontrakter i enhver form for samarbejde med C10. ”Vi er aldrig bedre end den sidste opgave, vi har løst” er mottoet. Alle vores kunder har altid ret til deres materialer herunder websites, som C10 har udviklet. Det vil sige, at C10 tilbyder maksimal frihed til at afbryde samarbejdet når-som-helst og få overdraget alle digitale materialer.

Se også:

Læs mere -