Image

Bookingoptimering

Opnå højere konverteringsrater med et velfungerende bookingsystem

  • Integration med website 
  • Rådgivning om bookingsystemer
  • Sikring af sporing, måling og data
  • Optimalt bookingflow
  • Optimering af priser

For enhver campingplads eller turistattraktion er bookinger eller billetsalg afgørende for resultatopnåelse. Jo bedre websitet spiller sammen med bookingdelen, jo bedre mulighed for at opnå høje konverteringsrater – altså flere bookinger eller større billetsalg. 

C10 leverer IKKE bookingsystemer, men rådgiver og vejleder uvildigt om mulighederne med en række forskellige systemer baseret på stor indsigt i bookingsystemernes faciliteter og muligheder. Det handler om flow og en logisk og brugervenlig metode, for at kunderne finder vejen til BETAL. 

C10’s indsigt beror på flere års konkrete erfaringer med integration og optimeringer af bookingsystemer i forhold til websites. Særligt i forbindelse med mobilløsninger, der stiller endnu højere krav til den del.

Integration mellem website og bookingsystem

Jeres websites kvalitet og funktionalitet er afgørende for at lede gæster over i bookingsystemet. Derfor tilbyder C10 at integrere jeres website med jeres bookingsystem i det omfang, at bookingsystemet tillader at udnytte de designmæssige og tekniske muligheder.

Optimering af bookingsystemet

Ikke alle bookingsystemer er opsat på en måde, der gør bookingen nem og overskuelig for gæsterne. Med en solid bunke erfaring hjælper C10 med at identificere de områder i bookingsystemet, som ikke fungerer optimalt. Derefter iværksætter vi tiltag, der enten med vores egen kompetence eller i samarbejde med bookingsystemets udbyder, løser opgaverne og gør bookingprocessen optimal. 

I flere sammenhænge handler C10’s kompetence også om vurderinger af prissætning- og struktur af campingpladsens ydelser og produkter.

Se også:

Læs mere -