Karrieremuligheder
for dig, der kan sige ja
 – til snusfornuft, trivsel og udvikling...

Vi er snusfornuftige, men også altid på udkig efter nye muligheder for at vækste og for at gøre os stærkere. Vi foretrækker at være en lille, flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Ingen store, forkromede systemer eller rigide modeller og regler. Her er fokus på daglig trivsel, godt humør, harmoni og en legende og til tider barnlig stemning – båret af voksne modne mennesker, der samtidig tager vores arbejde og resultatskabelse dybt seriøst.

Det samme gør vi over for vores kunder, som jo er dem, der betaler vores løn. Vi er med andre ord en mindre flok af gode kolleger, der trives i hinandens selskab med dét, vi nu engang laver, men vi vil også gerne være flere. Derfor er vi altid åbne over for nye medarbejdere, der har lyst til at være en del af flokken, hvor vi dagligt kan mærke dig og du altid kan mærke os. Det forekommer helt naturligt i en lille, flad organisation på 8 til 12 mennesker.

Tøv ikke med at give os et vink med en vognstang. Måske passer vi sammen, måske ikke. Læs lidt mere her på siden og vurdér, om du kan sige ja til det meste.

Vi er nødt til at drikke en kop kaffe for at finde ud af det. Skriv til Søren på sn@c10.dk og fortæl lidt om dig selv og hvorfor, du mener, at vi er et godt match. Vi lover at svare tilbage.

Image
Vær lønsom på en sjov måde

Hos os går modsætningerne hånd i hånd med hinanden. Fx er vi både uformelle og yderst strukturerede; her rimer humor også på seriøsitet; og den afslappede attitude ligger helt tæt op ad den professionelle og respektfulde tilgang over for opgaverne og for at skabe resultater sammen med hinanden og for vores kunder. 

Gamle dyder som ordentlighed, overholde aftaler, tage ansvar, opføre sig pænt, være imødekommende og levere en god, personlig service værdsætter vi – både i forhold til hinanden og især i forhold til vores kunder. Til gengæld er vi alle sammen yderst bevidste om, at vi hver dag gerne skal præstere og levere et stykke arbejde, der kan gøre gavn hos vores kunder og dermed repræsentere en værdi. Til syvende og sidst er det jo dét, som vi lever af.

 

Image
Skab en god atmosfære for trivslens skyld

Det må gerne være sjovt, selv om det det gør lidt ondt. Vær glad, når du går på arbejde, og vær glad, når du går hjem. Der skal være harmoni i tilværelsen – både på jobbet og i den private sfære. Alt andet fører ingen steder hen. Lad os tale pænt til hinanden med respekt og konstruktive holdninger. Vi går op i, at det i al sin enkelthed er sjovt at gå på arbejde, underholdende, morsomt, rart, trygt og vedkommende. 

Det stiller også krav om, at vi interesserer os for hinanden – både fagligt og socialt. Vi får gerne en skarp en gang imellem for at fejre fødselsdage, jubilæer eller særlige begivenheder – det kan også forekomme for at øge motivationen på en dødssyg november dag, hvor alt er gråt i gråt. Vi holder også en hyggelig julefrokost og tager måske på en sommerudflugt med dejlig mad og gode vine. Om fredagen sker det, at vi ønsker god weekend med en kold fra kassen eller et glas vino. Men vi holder aldrig vilde fredagsbarer og danser nøgne rundt på bordene. 

Image
Deltag i grænseoverskridende udvikling

Vi er ikke meget til floskler, men udtrykket ”ingen udvikling, er lig med afvikling” passer nu meget godt på os. Det virker faktisk helt naturligt. Med en pæn lang historie, der rækker mere end 35 år tilbage, så er det naturligt, at bureauet konstant har udviklet sig, tilpasset sig og tilført sig nye kompetencer, produkter og ydelser. Ellers ville vi nok være væk. Det er vi ikke – og vi er vilde med at udvikle og lære nyt, som kan gøre gavn i vores kunders forretninger – ellers er det jo bare udvikling for udviklingens skyld.

Udvikling forekommer også naturligt særligt med henblik på digitale kanaler, medier og kommunikation. Her er mulighederne til at få øje på. Ofte handler det om afgrænsning af udviklingsområder frem for udvidelse.

Kom bare ud af busken... Skriv til Søren og fortæl lidt om dig selv og hvorfor, du mener, at vi er et godt match.
Vi lover at svare tilbage...

Læs mere -