Profil

Aftryk af en profil – C10 MARKETING
med specialet camping og turistindustri

Image

C10 fordi...

C10 MARKETING er en konsulent- og kommunikationsvirksomhed med speciale inden for camping- og turistindustri - deraf navnet C10. C for Camping og TI for TuristIndustri. Lidt langt at sige, derfor bare: C10.

Aftrykket fordi...

Fingeraftrykket er symbolet, der følger os som repræsentant for at skabe unikke og individuelle løsninger, der gør en reel forretningsmæssig forskel og forbedring for vores kunder. En ambition om at skaffe flere kunder og gæster, øge omsætningen og derved bidrage til at sikre en sund og økonomisk bæredygtig campingplads eller turistvirksomhed. 

Det handler om det aftryk, som vores kunder viser eller efterlader sig overfor deres kunder – deres særkende, dna og personlige aftryk, som vi i fællesskab udvikler, implementerer og eksekverer på. Det sker via synliggørelsen på relevante medier og kanaler, mødet med websitet og tilgængeligheden for ”at købe” via bookingsystemet. Ad den vej sikrer C10 lønsomme resultater for vores kunder.

Image
Image

Kompetencen fordi...

C10’s speciale knytter sig til optimering af camping- og turistindustriens markedsføring og kommunikation. Og det kræver indsigt og forståelse for branchen og dens udfordringer. Erfaring gennem mere end 15 år lagt sammen med færdigheder inden for markedsføring og kommunikation danner hele kompetence-grundlaget. En kompetence som mange kunder anerkender og nyder godt af i lange og velfungerende samarbejdsrelationer. Derfor er du altid velkommen til at spørge en eller flere af vores kunder, om deres erfaring med C10. 

Sætter vi kompetencen under lup, så beror den på, at C10 formår at skabe den optimale sammenhæng og balance i vores kunders markedsføring på fire områder:

Læs mere -