Image

Kommunikation

Skab kommunikation,
der gør dig attraktiv
for dine kunder

  • Kommunikationsunivers
  • Visuel identitet
  • Analyser
  • Videofremstilling

Hvorfor dog bruge kræfter på at tænke sig om og fortælle HVEM I er og HVORFOR nye gæster skal vælge jer frem for andre...? Det er lidt besværligt og kompliceret. Der er jo så meget at fortælle, og så mange gode grunde til at vælge os. 

Men sagen er, at nye gæster, der ikke kender jer i dag, ubevidst stiller spørgsmålet: Hvorfor netop jer frem for en af de andre? Hvordan adskiller I jer fra andre og på hvilken måde?
– altså ud over at give et godt tilbud og dermed lade prisen være afgørende for valget af jer.

Find de overbevisende
argumenter

Udfordringen består i at identificere din campingplads’ eller turistvirksomheds særlige kvaliteter, og efterfølgende gøre det synligt. C10 hjælper på vej og gør det lettere. Det drejer sig om at skabe et grundlæggende kommunikationsunivers, en grundlæggende profil eller identitet, som skal danne basis for fremtidig kommunikation og markedsføring – online og offline. 

Et kommunikationsunivers består af navn, logo, farver, former, billeder, pay-offs og slogan. Men det vigtigste er den kommunikation i form af illustrationer, billeder og formuleringer, der medvirker til at formidle de argumenter og budskaber, der overbeviser kunderne – uanset hvilket online eller offline medie det foregår på.

”Markér hvem du er, og hvad du står for. Gør det markant, tydeligt og vedkommende.”

Se også:

Læs mere -