Terrassen Camping

Udsigten fra Terrassen Camping blev endnu bedre...

Nyt kommunikationsunivers, nyt website, nye online marketingindsatser og det hele samlet i en plan satte skub i Terrassen Campings udvikling.


En række nye indsatser blev startskuddet til, at kunderne igen fik øje på Terrassen, der nok har en af Danmarks smukkeste udsigter. Sådan kan C10’s samarbejde med Terrassen Camping beskrives.

Allerede efter et år var resultaterne til at mærke på omsætningen – gæsterne fik igen øjnene op for at besøge den attraktive campingplads. Siden er udviklingen fortsat – både i forhold markedsføring og i forhold til nye tiltag og investeringer i bl.a. udlejningsenheder på pladsen.

Image

HAVsuites

Populært get-a-way luksus ophold med havudsigt

Fra den helt spæde start har C10 haft fornøjelsen at være en del af udviklingsprocessen for HAVsuites hos HYGGE Strand Camping.

 

En – i al beskedenhed – succeshistorie om campingpladsens ældre, trætte bygninger med fællesrum, der forvandlede sig til luksus-ferieboliger under sit eget selvstændige brand: HAVsuites.

 

HYGGE Strand Camping trak i arbejdstøjet og renoverede de gamle lokaler til fire ferieboliger, der markedsføres via campingpladsens eget website og kanaler, og som en selvstændig enhed, der ikke har noget med campingpladsen at gøre. Ferieboligerne ligger nemlig for sig selv med en enestående udsigt over Kattegat mod Samsø og Tunø.

C10 har fungeret som sparringspartner og med-udvikler i hele forløbet. Identitet, kommunikation, website og online-indsatser er løbende blevet udviklet og tilpasset. Og flere indsatser kommer til i takt med, at flere udenlandske markeder er i spil.

De næste tiltag og yderligere investeringer er allerede på tegnebrættet efter kun to år med bragende succes for HAVsuites.

Image

Henne Strand Camping & Resort

Ferie for livsnydere i elegante rammer med appel til alle sanser

Henne Strand Camping & Resort har gennem flere år udviklet sig til en lille perle. Pladsen er ikke stor – til gengæld ligger den bynært i skønne omgivelser ved Henne Strand og så byder pladsen på helt ekstraordinært lækre faciliteter.

 

Den situation har Henne Strand Camping & Resort i tæt samarbejde med C10 udviklet med massive markedsføringstiltag. Løbende udvikles, evalueres og sparres der om, hvordan vi gør pladsens markedsføring optimal – fra kommunikation, online indsatser til website, bookingsystem og andre former for digitale værktøjer.

C10 bliver løbende udfordret af Henne Strand Camping & Resort om både stort og småt. Altid med en positiv og konstruktiv tilgang, så det aldrig bliver for svært eller uoverskueligt. Sagen er nemlig, at så længe vi i fællesskab holder snuden i sporet og skaber resultater, så fortsætter og udvikler vi vores samarbejde endnu bedre.

Image

Lærkelunden Camping

Ny og helt personlig profil giver Lærkelunden vinger

Tæt ved Gråsten i Sønderjylland ligger en campingplads med en enestående beliggenhed lige ud til Flensborg Fjord. Dens ejere og værter er ligeså enestående. ”Lad os bruge dem til at profilere campingpladsen med”, sagde C10.

 

”Ok”, sagde de to ejere, Ruth og Henrik. Og sådan blev det. Nyt kommunikationsunivers. Nyt website og nye forfriskende online-kampagner overfor både danske og tyske gæster blev realiseret og pladsen fremstod nu med en mere entydig og klar profil – tillokkende og attraktiv for både eksisterende gæster og ikke mindst for nye. 

 

Det kunne selvfølgelig måles – C10 har styr på dataopsamling og statistikkerne. Endnu bedre blev det, da Lærkelunden Camping også investerede i en opgradering af bookingsystemet herunder integration med websitet. Nu kunne gæsterne endnu nemmere finde frem til den ønskede plads og booke på det ønskede tidspunkt.

Image

Skiveren Camping

Fokus på stemningen ved Vesterhavet i levende billeder

Skiveren Camping i Nordjylland har gennem flere år arbejdet tæt sammen med C10. Nye tider kræver nye tiltag og derfor fik Skiveren Camping sig et nyt, og mere moderne website. Med websitets integration til et velfungerende bookingsystem blev pladsens profil løftet, og det blev nemmere og mere intuitivt for gæsterne at booke.

 

Det afsløres via den dataopsamling og måling, som C10 naturligvis også sørger for. Websitet blev yderligere forstærket efter en professionel fotograf havde besøgt pladsen i et par dage i sommeren. Nye fotos kombineret med levende billeder og video præger nu Skiveren Campings website, der udstråler netop den kvalitet, som pladsen besidder. Både i forhold til faciliter, glade gæster og en unik natur helt ud til Vesterhavet.

 

Det hele bliver selvfølgelig også brugt i online kampagner, som løbende eksekveres på både det danske og tyske marked – både over for campister og hyttegæster, der ønsker et ferieophold i den fantastiske natur i Nordjylland.

Image

Læs mere -